Kvůli tobě

Kvůli tobě

Anotace: nemám co dodat...

Kvůli tobě tu teď ležím,
skládám smutný básně,
a vzpomínám na to,
jak nám bylo krásně...

Jako kulka proletí,
ten okamžik obětí,
ten pocit já nesnášim,
jako když se tam vznášim...

Nenávidim tebe,
nenávidim svět,
odmítám tak sebe,
jako zvadlej květ...

Nepřipouštim prohru,
beru to jak vítězství,
ty hraješ tu mou hru,
jako třetí příčestí...

Pokoušim se dál,
chápat co se děje,
kdo by se tě bál,
déšť už zase leje...

Nevím pročs to udělal,
nevím proč ses bál,
jako blázen si tam běhal,
jako kámen stál...
Autor Danik, 01.12.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasněný básník, 6thSun, snupicek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí