Toč se jen toč

Toč se jen toč

Anotace: napsána ve škole...(1.12.2008)

Do nebe hodíme sítě
a spustíme po nich své duše
nevěrné maličké dítě
do krve rtíky si kouše.

Zažijem jednou i peklo
zatažená roleta našich očí
dítě se na ledě bolestně smeklo
zažívá poprvé jak se svět točí.

Toč se jen toč
zlatá ruličko
dolarů.

Do nebe hodíme sítě
s nadějí, že se zpřetrhají
naše hříchy navlečené na nitě
laciných děvek, co šeptají:

Toč se jen toč
zlatá ruličko
dolarů.

Jednou smekneš i ty
svůj klobouk a lehneš do bláta
dají ti černé šaty
a navrch zdobená kravata.

Hoř jen hoř
zlatá ruličko
dolarů.
Autor mauvais-ange, 01.12.2008
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí