dřevěný kůň

dřevěný kůň

Anotace: zas jen záblesky...

naservírovat ostatním svojí duši
a čekat jenom na zničení

.

záblesky štěstí,
které jsou příslibem bezpečí

.

radši závislost na tvrdých drogách
než na lidech

.

sedím,
čekám, omýlám svoje naivity

.

je všechno opravdu takové jak to vidíme?
nechci se oddat utkvělým představám

zas chci zavřít oči
a stejně vidět

.

stačí uvěřit?

.

nechci být zvíře,
co se nechalo pohladit
a teď
není ani ochočeným
ani divokým

.

co je to domov?
všechno je na správném místě
a zároveň úplně špatně.

.

vaše hlava jako zásuvka ve špatném pokoji

.

chci vyrazit do světa
jen s dřevěným koněm

...batoh se sny radši zapomenu doma
Autor mattoni.uz.neni, 01.12.2008
Přečteno 267x
Tipy 10
Poslední tipující: Ještě dítě, Duše zmítaná bouří reality, Holis, stmivani.na.lepsi.casy, 6thSun, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

geniální...

03.12.2008 20:31:00 | Duše zmítaná bouří reality

batoh snů.... občas se stává únikem z tý reality... nevim, jestli je to tak dobře... ale já se k tou často uchyluju, víš? :)

02.12.2008 16:28:00 | stmivani.na.lepsi.casy

taky jezdim na dřevěným koníkovi,ale bez batohu snů ani ránu...

02.12.2008 01:23:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí