Rok 2008

Rok 2008

Anotace: Pro rodiče, sestru, Janičku a Jeníka...

Už když ten rok začal, všechno špatně bylo.
Na novoroční oslavě se vše pokazilo.
A že je celý rok stejný, jako ten Nový,
podle známého přísloví každý to ví.
Já těmto pověrám nikdy moc nevěřila,
však letos se jejich pravdivost potvrdila.
Každý můj krok jen od správné cesty vedl,
každý můj čin si k ostatním špatným sedl.
Tak vrcholem mého letošního počínání
je toto bolestné vyrovnání:
S rodinou vedu často hloupou hádku.
Asi jsem ztratila nejlepší kamarádku,
která byla tím nejdůležitějším, co v životě mám,
a tak se jí za vše znovu moc omlouvám!
Pak tu byl člověk, pro něhož mé srdce bilo,
i ten však odešel a jen prázdno po něm zbylo.
Všechny mé nejbližší jsem od sebe odradila,
však ven ze svého srdce je stále nepustila.
Všechny Vás pořád uvnitř sebe nosím,
a proto Vás teď o odpuštění prosím!
Vás pět mám na světě nejraději,
tak se mi vraťte a dejte mi naději,
že po tom špatném jen vzpomínka zbude
a letošní rok šťastný konec míti bude.
Autor kleopatra.sedma, 02.12.2008
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, strašidýlko-střapatý, jaňa, danaska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré přátelé neztratíš nikdy, i kdybys udělala ten největší kiks v životě! Přátelé si přece umí odpouštět :-)

19.12.2008 12:48:00 | Kiss.Beruska

strasne rada bych ti nejak pomohla,,,ale nevim jak,,,jinak pekne dilko,,,hele hlavne neudelej stejnou chybu jako ja,,,neprestan doufat...

02.12.2008 15:30:00 | strašidýlko-střapatý

Nezoufej, mě neztratíš nikdy. A básnička to je moc moc moc hezká

02.12.2008 15:19:00 | jaňa

Tak ať se ten příští rok vydaří lépe. Ale básnička je hezká, taková upřímná.

02.12.2008 11:46:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí