I'M SO HIGHT, I CAN HEAR HEAVEN

I'M SO HIGHT, I CAN HEAR HEAVEN

Anotace: ...nikdy nevím, kam ty věci zařadit...

Stojím – tady – nahoře na skále
Mé oči dolů se dívají

Krok –
-už mám na mále
Krok -
-oni se radují
Krok –
-letím tak, jak ptáci lítají

Vzduch hraje si s mými vlasy
Najednou mám v hlavě cizí hlasy
Hlasy? – nebo jen jeden hlas?
Volá mě – „Už nastal tvůj čas!“
Autor Denael, 02.12.2008
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: amores peros, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí