V miliardách..

V miliardách..

Anotace: .. galaxií

V miliardách galaxií márne ma hľadá
s ´dží pí es´ hádanku riešiť nezvláda
som bod a nesvietim, ver, nemáš šancu
v súhvezdí Cygnus sa oddávam tancu

Labutím jazerom, čiernym jak smola
s priesvitnou baletkou, sám dookola
vidíš ju? nemý jej spoločnosť robím
tvár ako z pavučín dažďom sĺz kropím

dotknem sa bielych pier svojimi z ľadu
po bozkoch z tajných snov mreli od hladu
som kdesi vo hviezdach, nemôžem dolu
šťastný aj s prízrakom.. nefandím sólu
Autor Petbab, 03.12.2008
Přečteno 352x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Iva Borecká, Myrja, LucQa, Simísek, Květka Š., WAYWARD, Triffid Kolbe, labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí