Já vám to říkal...

Já vám to říkal...

Anotace: (...,že povinná anotace může být dosti kontraproduktivní.)

Světla nočních kandelábrů
Plíží se nejhustší nocí
Jsme jenom maličké hračky obrů
Bloudící jejich geniem loci

Stvořili pro nás tenhleten svět
My chytré hračky ho umíme ničit
A až svět zase vezmou si zpět
Nezbude rozum co moh by jim stačit

Tvářit se blbě a kysele
Zas není tak objevné, vážně
Až lidstvo kopnou do prdele
Tvářit se budu jaksi vlažně
Autor Dermgen, 03.12.2008
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Quigleika, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jasně!!! drsný...:-D

11.01.2009 22:00:00 | Tea F.

:) tvar se jak chces :)

03.12.2008 21:41:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí