Další cesta

Další cesta

Anotace: trochu úvaha...

Kde je radost
tam přivedu žal
Vidím smrt tam
kde dřív život plál

Vidím ji všude
ona ovládá svět
Mluvím s ní, říká
na mě řada je teď

Já nemám strach z toho
co přijít teď má
Jen vědět chci
jak další cesta začíná

Zda-li uvidím světlo
nebo se propadnu tmou
Zda všechny mé vzpomínky
mi v mysli zůstanou
Autor Strife, 03.12.2008
Přečteno 316x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neni to zle, pekny zacatek, jen bych se s tim jeste trochu pomazlila...

03.12.2008 21:39:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí