Každý touží ...

Každý touží ...

Anotace: po svobodě...ale...

Opilý lacinými řečmi..
...vylítáš z hnízda..
Zmámený touhou po svobodě..
..odkrýváš svoji skrýš...
Štěstí jenž bylo, tak blízko..
...je zase pryč...
Zůstal jsi sám mezi těmi lidmi..
..nikdo z nich nezná tvoji tvář..
Stesk proběhne se po tvé tváři..
...tak se hochu trošku snaž...
Zapadlé oči a špinavý šat..
..to z tebe zbylo...
Měl si všechno a přece nic..
...už je konec..
..nechtěj už víc...
Autor Natalie Kolářová, 18.09.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemusíš se onlouvat, když se ti má báseň nelíbí

22.09.2005 20:39:00 | Melfëa

moc hezký, takový pesimistický, ale pěkně napsaný

18.09.2005 14:51:00 | Melfëa

Ten konec je parádní:) jinak napsaný moc hezkyy..

18.09.2005 13:09:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí