Vrať se mi...

Vrať se mi...

Anotace: Nevrátíme čas a nikdy neprožijem to stejné zas....

Když se podívám z okna ven
vidím tam stát Tebe jen
pořád mě jen hlídáš
a v mých snech se mi sníváš
u sebe bych Tě chtěl znovu mít
a né o Tobě už jen snít
proč mi Tě život navždy vzal
a jen smutek mi teď dal
hlídáš mě teď krásně z nebe
a mé srdce chce jen Tebe...
Autor Nola77, 12.10.2004
Přečteno 619x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí