Co se to děje...?

Co se to děje...?

Anotace: ***

Snažím se něco pochopit,
co však? nevím dosud.
Zkoušce mám se podrobit,
tak jaký je můj osud?

Co skrývá se za tou mlhou
a za shonem všedních dnů?
Chtěla bych snad chvíli pouhou
věřit pevným kořenům.

Jistotu, co stále neznám,
chtěla bych tu mít.
Mít to, jež dlouho nemám,
o tom snad smím jenom snít.

K čemu by ten život byl,
kdyby každý znal svůj cíl,
ten by se snad unudil
- a nuda, to je Černobyl!
Autor Lonely.girl, 04.12.2008
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí