Celebrity mejdan

Celebrity mejdan

Anotace: V.I.P.

Celebrity mejdan

Lustry rozzáří se
Úsměvy nasadí
Šperky do dáli svítí
Večírek vyvolených začíná

Lokaj u vchodu
Vpouští ochotně
Úsměvy rozdává
Však deset tisíc horních zůstává….

Vína rozlívaj
Selátka rožní se
Naperem pupky
Zítra nebude!

V.I.P. večírek rozjíždí
Soukolí šlape dál
Dámy róby předváděj
Páni úsměvy rozdávaj…
Falešné úsměvy rozdávaj!

Moderátor podbízí ,šarmantní
Ku tanci zve
Kapela slaďáky vyhrává
Všichni v kole točí se
Na půlnoc těší se…

Bude tombola
Vyhrajem auto!
Decentně připipíjím
Co vy na to?

Za barem paří
Známí i beze jména
Přijeli z vesnice
Utratí majlant!

Ples pomalu končí
Opilcům nechce se domů
Služba rozváží
Všechny vyvolený

Ostatní šlapou pěšky
Odjedou ranním vlakem
Za rok navrátí se!
Na raut s Gottem
Autor v.hercik, 05.12.2008
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeden takypodnikatel
na rauty zval celebrity.

Mejdan? Přišel na pakatel.
(Tunely prokládal rity.)

Teď má vedle v cele Brity...

09.12.2008 23:31:00 | Špáďa

ano,jsou i tací co smysl pro realitu ztrácí

07.12.2008 22:28:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí