Kdo je bez viny

Kdo je bez viny

Anotace: nevím jak báseň popsat posuďte samy

Kdo je bez viny
Spinkej děťátko,
dokud smíš snít,
než navěky budeš,
jak my z hříchu žít.

Jen sni klidně dál,
tvůj anděl tě ochrání,
kdo by však stál
o anděla bez hany.

I andílci hřeší,
je to vždy pravda?
I andílka věší,
když pýchy si zavdá.

Kdo je dnes bez viny?
Jen ty,ditě mé spící,
však pyl z hříšné byliny
už všem moří plíci.

Teď modlitby selžou,
však prosím,mě vyslyš!
Že andělé nelžou?
To si jen myslíš...
Autor Issa, 05.12.2008
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí