Slnečný..

Slnečný..

Anotace: .. vietor

Slnečný vietor ma pohupuje
rád v heliopauze sa hrávam
z boku tam protivietor duje
zdá sa byť chladnejší (aj vám?)

galactic stream kolmo vráža
do prúdnic s protónmi v trysku
ohňostroj fotónov zhášam
plieskaním dlaní v tom stisku

chvíľu to baví ma veľmi
heliosheath zábleskmi srší
is it not amazing? tell me
dážď iskier z potlesku prší

odprskmi na tvári černám
spálený kým neodskočím
po krk tých streštených hier mám
zhorel som.. sorry, tým končím
Autor Petbab, 05.12.2008
Přečteno 274x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Holis, jedam, Mbonita, Psavec, Simísek, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale neshořel... za chvíli jsi tu zas a já radost mám, že budu číst Tě zas a zas.....ST!

07.12.2008 17:02:00 | JaniHani

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí