Děkuji uctivě

Děkuji uctivě

Anotace: ...

Děkuji uctivě.
Až na zem se klaním.
Děkuji za soucit,
který nelze oplatit.
Dal jste mi šanci
s odporným číslem dvě,
a já to nechápu,
já tomu nerozumím.

Děkuji uctivě.
Zemi vám zametám
a čistím boty -
dal jste mi šanci.
Dal jste mi naději,
já o ni nestojím,
přesto se sápu
po zmrzlé růži.

Děkuji uctivě.
Dejme si sbohem.
Nestojím o soucit,
nestojím o naděje.
Jedinou jistotou
je, že chci vás,
přesto vás odháním,
tak už se vzdalte.

Děkuji uctivě
Pane Dokonalý.
Autor voedor, 05.12.2008
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, labuť, enigman, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí