cesta za poznáním

cesta za poznáním

Anotace: přiznat si, že něco nevíme, je daleko těžší, než se to naučit

Čím více učím se, tím méně toho vím
neboť poznávám nedokonalost člověka

Čím méně vím, tím více se mohu učit
však cesta za poznáním krutá a daleká

Cesta za poznáním krutá a daleká
stejně tak pýcha a hrdost člověka

Toť věci jsou, které lidem brání
přiznat, že málo vědí a jít za poznáním
Autor Michel Mara, 06.12.2008
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí