Lavička

Lavička

Anotace: Inspirací byla lavička ve Štramberku pod Trůbou na novojičínsku...

U hradní zdi stojí
a celé noci se bojí
opuštěná dřevěná lavička,
společnost dělá ji lampička.

Spočítat nikdy nedokáže
kolikatery ji objímaly paže
a opuštěná vzpomíná znova
na všechna ta krásná slova.

Slova milenců ve větru,
vyznání v triku i ve svetru.
Doteky horkých dlaní
když pokládali záda na ni…
Autor Jiří Klein, 06.12.2008
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí