slza

slza

Anotace: láska-chvíli pláč s příchutí štěstí a vzápětí hlubokého smutku

Stojím u okna
a čekám až tváře skrápí
slza radosti
slza starosti
až v ňadra zapadne
a v nich se ztratí
slza bolesti
slza štěstí
dokud strach nezmizí
a již se nenavrátí

Toužím po pláči
nechť mou kůži svlaží
slza smíření
slza sblížení
ať dotkne se paží
a k srdci dojde až
slza rozchodů
slza příchodů

Dokud se štěstí přijít neodváží
pláčem si vymyji rány
co nadále bolí
slzou neřesti
slzou starosti
dám koupat své tělo v soli
v slzách svých
v slzách zkalených
žádné srdce v lásce neobstojí
a rozum třese se a bojí
protože právě ten
nejhůře se hojí
Autor Michel Mara, 06.12.2008
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí