Pohlédni zpět

Pohlédni zpět

Anotace: ..nikdy není pozdě na omluvu a ztracené dny...

Tak člověče zastav se a pohlédni zpět,
víš kdy jsi poprvé spatřil ten svět.?
Byl’s malé batole, v kočárku v plenkách
podívej, teď, chodíš jen v trenkách!

to bylo kdysi, to byly časy
když ti na hlavě začly růst vlasy.
když si ještě malý ručičky měl,
kdy první krůčky udělat si chtěl.

byl jsi šťastný když mohl ses smát
mámu s tátou měl‘s tolik rád
hráli si s tebou ty dětské hry
to byli kdysi tvé splněné sny.

v jejich srdci vždycky jsi byl
i ty si pro ně tenkrát ještě žil.
dali ti všechno, dali ti lásku
dali-by svůj život pro tebe v sázku.

ale jak měsíce ubíhaly, utíkaly roky
do života vkročil’s rychlými kroky
to byla chyba utrpěl’s rány
změnilo to tvé životní plány.

A od té doby změnil ses dost
tvůj život byl jen stržený most
rodiče se snažili dostat tě zpět
tys mámě však hodil jen zvadlý květ.

Teď už jsi dospělý, tak otoč se zpátky
chtěl bys vrátit ty ztracený pátky?
Tak hoď dneska za hlavu svoji pýchu
a zbav se provždy prokletých hříchů.

Seber svou odvahu a vyjdi jim vstříc-
tvým rodičům, vždyť chceš jim to říct.
že i přes všechny své chyby máš je rád,
že lásku k nim dřív neuměl‘s vyznávat.
Autor Jean89, 07.12.2008
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: mimi1000, kikis, Quigleika, Thanatos Mortis, Bíša, Flamy, klarass
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nádhera...

05.01.2009 14:09:00 | Quigleika

Někdy ty nejsnazší rozhodnutí jsou nejtěžší při realizování :) Moc povedené

08.12.2008 00:06:00 | Thanatos Mortis

Překrásné:0)

07.12.2008 13:02:00 | klarass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí