Zobáček vah

Zobáček vah

Anotace: jsou chvíle,kdy se cítíme skvěle a bohužel jsou i chvíle,kdy se cítíme mizerně...ale postupně zjišťujeme,že skvěle a mizerně nejsou zas tak rozdílná slova...

Pláč není nic jiného než smích.
Smích není nic jiného než pláč.
Pláčeme,když jsme šťastní.
Smějeme se,když jsme šťasní.
Pláčeme,když je nám smutno.
Smějeme se,když je nám smutno.
(Když nás někdo raní
a nechceme to dáti znát,
na celý svět budem se
radši usmívat).
Pláč může přijít kdykoli.
Smích může přijít kdykoli.
Pláčem se vyjadřují pocity.
Smíchem se vyjadřují pocity.
Pláč nás uvolní.
Smích nás uvolní.
Při pláči přestáváme vnímat okolí.
Při smíchu přestáváme vnímat okolí.
A oba navozují určitou atmosféru..
Autor Markeťák713, 07.12.2008
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí