Moře-Hory-Skládka-Pohřebiště

Moře-Hory-Skládka-Pohřebiště

Anotace: takový "básnický" nápad:-)

Moře červeného vína,
hořké chtivé chutě,
vůně z něj vzlíná,
na skleničku zvu tě.

Hory peněz,
velkých zisků,
raději na ně nelez,
je to faleš letních lístků.

Skládka slov,
kterými se plýtvá,
zde končí proslov,
jehož majitel němý bývá.

Pohřebiště starých vraků,
majitelů co zaplatili životem,
hodně rychlých automobilových draků,
co létali silnicí před zákonem.
Autor Tomáš Přidal, 07.12.2008
Přečteno 203x
Tipy 1
Poslední tipující: Anewue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí