Vina

Vina

Anotace: Co z vás vypadne po pár večerech o samotě...

Začíná večer,
nechci už spát.
Nevím si poradit,
nechci se bát.

Zas další večer,
který trávím sám.
Neptám se života,
co z toho mám.

Pořád jsem v práci,
na nic nebyl čas.
Promarnil jsem šanci,
doufám že přijde zas.

Vím už totiž kdo za to může,
vím i že na poušti nerostou růže.
Vím že za všechno můžu si sám,
už se neptám komu vinu dám...
Autor Nahar Trangoul, 08.12.2008
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: páááááááá, Pešulka, Sam&ntha CH.Camberly Way
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí