Klaun

Klaun

Anotace: zase si jednou připadám jako ten smutný klaun...

Už zase si připadám

jako ten klaun,

co mu namalovali
čarvený nos,
má chodit bos,
ale
navlékli ho do kostýmu,
špatného krutého rýmu
řekli mu "a lidi bav"
jeho dlouhý smutku háv
teď celého odívá,
na vše se zlostně dívá
a tu masku
smíchu
přeměněnou
v pýchu
někoho jiného
by nejraději strhl
ze svého obličeje
i z obličejů ostatních.
Vládne mu bláznivý smích
smutku, vzteku,
bezmoci...
Dál nechce býti
u moci,
ale schovat se
v ústraní
staré maringotky
po tátovi.
Autor Kristine Clary-Aldringen, 09.12.2008
Přečteno 292x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, kikis, Triffid Kolbe, Paulín, Mbonita, enigman, Psavec, Alasea, Veselý Drak, sondulacek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to není jen tou zimou, ale díky za povzbuzení...

10.12.2008 19:28:00 | Kristine Clary-Aldringen

Klaune, vzpomeň na to, co bylo príma...
v tvé tváři smutný a ledový obraz v čase
kdy mrazové malůvky promlouvají v prosincové kráse...
v jaro a teplo přehoupla se každá zima...:-) ST!

09.12.2008 19:09:00 | Veselý Drak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí