Pohádky pro děti

Pohádky pro děti

Anotace: "nikdy se nesnížím ke komentáři se třemi nečkami"

Pohádky pro děti -
všichni je znaj'
Přežily století
skrývají taj

O malé slečně
s šípkovou růží,
co nespí věčně -
princ polibek jí dluží
/a tím ji probudí/

Ty dětské pohádky
co všichni znaj'
Napsané na řádky
pro sny sladké jak čaj

O malé dívence
s ušmudlanou tváří,
co pojme za milence
prince který září
/štěstím/

Pohádky už mají svůj řád
Všichni víme, co má se stát
Že Honza draka přemůže
zbydou jen krve kaluže
Autor Little_princess, 11.12.2008
Přečteno 411x
Tipy 9
Poslední tipující: Němá, Holis, danaska, Duhová, JR, STIMPRE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkoučká básnička. Dávám ST.

17.12.2008 15:41:00 | danaska

miluju tvoje básničky...btw Miluju Tebe :-*

16.12.2008 21:28:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí