Nevědět, nemyslet, neznat...

Nevědět, nemyslet, neznat...

Cože? Proč?
Nevím odpověď na otázky
zeptej se prosím jiné krásky
třeba tam ta - vypadá chytře
avšak realita je jiná
v kráse se blbec vzpíná!
Proč jsem naletěl?
Nemyslel jsem, jen zrakem se řídil
srdcem se nevedl, ach, jsem to břídil
ty pláčeš, že neuvědomil jsem si to dřív
a tebe nechal jít...
Neznám tebe ani sebe, ani jí už nechci znát
uvnitř lásku, touhu, krásu budu hledat
a přitom se zpovídat!
Autor padající do neznáma, 12.12.2008
Přečteno 361x
Tipy 28
Poslední tipující: Marupiara, brooklyn, Princezna.Smutněnka, strašidýlko-střapatý, bloumej očima, NikitaNikaT., STIMPRE, Holis, Květka Š., Bean, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

souhlas s NikitouNikou. a v psaní rozhodně pokračovat.

06.04.2009 19:20:00 | brooklyn

Báseň mi přinde jako procitnutí. Má to myšlenku.

22.12.2008 21:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí