CONTROL

CONTROL

„Mrak nade mnou určuje každý tah.“
Ian Curtis
. . .
Jdeš se povznášet
´slepě´
a skončíš ve sklepě –

Urputně se bojíš
ohně
vody
´napínáš nervy´
A pak tvoji milovanou
knihovnu
napadnou červi –
* * *
Experimentuješ s práškama
až u tebe zjistí epilepsii
a ty se na nich staneš
doživotně závislej
´zlej´
Přebereš kámošovi holku – chceš se bavit
a potom nevíš jak se jí zbavit –
. . .
>LIDSKÁ BLBOST<
´Nelpi´
Nevíš kde
budeš podkopnut
Nezahrávej si
abys zjistil že nejsi ten kdo řídí hru;
kdo triumfuje –
Člověk – jen figurka
ovládaná bohem?
Hloupí bohém –
´Člověče, nezlob se!´
* * *
("purpura, pokora")
Chvíli se ztiš
Pevně stiskni
´nový´
na krku kříž –

Před Vánocemi po/žádáš/o/odpuštění
- už nebude k dostání -
("srdceryvné, hluboké")
Jak poslední Cashovy
nahrávky
o vině a pokání –
Autor Andrea Vatulíková, 14.12.2008
Přečteno 323x
Tipy 21
Poslední tipující: Agniezka, jedam, petříček, Květa, cevert, Rbb, Holis, Skywalker, TERezicKA, Lukáš Rymeš, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ájo, to je prostě bomba, trhá mě to na kusy.

21.12.2008 17:48:00 | petříček

To se mi líbí,depkařský, až nechutně pravdivý,,,naprosto výstižný

18.12.2008 00:01:00 | Květa

Su tady po dlouhé době, ale toto se super

17.12.2008 10:32:00 | cevert

Tahle je výborná!!

15.12.2008 00:14:00 | Lukáš Rymeš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí