.........

.........

Anotace: ........?!...

Je mi líto....
všeho co jsem kdy řekla...
Nevrátíš čas...
ach, já přeci vím...

Slzy mi po tváři padají,
a vločky cestičku ve vlasech hledají....
Smutným pohledem,
se dívám...

Chtěla bych najít...ten mír...
mír v nás...
Ale mám strach...
že už je pozdě...

Zlato, jsi pryč...
už navždy....
Nikdy tě neuslyším...
šeptat..jak...ach to už je jedno...

Pláču..
a proklínám...
Ty slova...
co jsem ti řekla...

Je mi to líto...
strašně moc....
Krev stéká...
po sněhu...

Volám tvé jméno...
ale nedočkám se odpovědi...
Křičím do horoucího pekla,
ale nepomáhá to
Autor whiolet, 15.12.2008
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, lexus, *whatsoever*, Lota, Myrja, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co se dá dělat?

23.02.2009 17:29:00 | whiolet

trochu mi to tam rušej ty tvoje "ach", ale nijak neprehlidnutelne.
mir si najdi hlavne v sobe. to je dulezity.

12.02.2009 13:19:00 | Layla.

Znám, bohužel..

16.12.2008 12:33:00 | *whatsoever*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí