Nepřežiji týden

Nepřežiji týden

Nepřežiji týden
od výtisku do výtisku
někdy maluji černý čáry,
linky, naprosto bez záminky
někdy pozoruji racky
někdy bývá ve tři ráno zima
a to malé kouká
nepřítomně tam
kde by pán měl hlavu
kdyby byl o metr kratší
což není
noc brzo a blízko
spíš někdo
by měl být
tam kde právě není
nabídnout pomoc
v bezútěšnosti,
že mi život protýká pod nohama,
musím se jím brodit
mravenci jsou všude
střídají se
metronom měří
čas kdy se vrátí
na Kavkaz
do vesnic kde dítě zabije dítě
pro kus kůže, chleba a citu
tak prosím

vezmi mě tam.
Autor před zkroucením, 15.12.2008
Přečteno 409x
Tipy 15
Poslední tipující: Zpátky, Vlk v rouše, AndyKo, drsnosrstej kokršpaněl, atty, Holis, enigman, JR, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u takových básní mne (ze zálohy) přepadá myšlenka, že bych se mohl někomu přiznat, že čtu umění a nelhal bych
hodně dobrá

29.12.2008 20:57:00 | drsnosrstej kokršpaněl

krásná

15.12.2008 21:14:00 | JR

...napsáno na poklonu

15.12.2008 21:02:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí