Už nikdy!

Už nikdy!

Anotace: Tak to někdy chodívá.

Nechci už nikdy se trmácet mrazem
a v sněhu hledat tvůj ztracený ret!
Umlky navždy nám polibky rázem
vteřině dlouhé sto světelných let.

Byla´s mou nadějí,vánoční písní,
zářivou hvězdou mých slzavých dní.
Hladovým andělem v depresi,tísni,
kdy bolístek sousta vždy olízne,sní.

Nechtěl bych nadále vláčeti sněhem
vítr jež roztaje v tvém dechu stop.
Ho síla úsměvem mrazí mi tělem,
do doby rozkvetu zlata tvých cop.

Hřála jsi dotykem,textem své dlaně,
kdy měsíc rozplétá pavučin hvězd.
Četl v ní navždy pád ledové pláně,
teď nade mnou cizí se prostírá pěst.

Nebudu nikdy se trmácet mrazem
a prosebným hlasem zpět hledat tvůj klín!
Umlky navždy nám polibky rázem
a lásku upálil chladivý stín.
Autor Zdenek, 16.12.2008
Přečteno 234x
Tipy 15
Poslední tipující: Quigleika, Holis, NikitaNikaT., Psavec, Myrja, labuť, WAYWARD, Mbonita, Tacca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobře napsaná.

16.12.2008 22:01:00 | Psavec

...dobře poskládáno

16.12.2008 19:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí