Naše sestry

Naše sestry

Anotace: každý k někomu něco cítíme nebo se sami nějak cítíme...vědí to naše sestry

Nelítost je vyzbrojena
Lítost pořád pláče
Mládí krásní a mládne
Starost se strachuje
Nenávist dělá nevraživé pohledy
Stáří přemýšlí nad smrtí

všechno jsou to naše
sestry, které nás
provází životem...

naše sestry vědí všechno
a projevují se na nás
Autor Tomáš Přidal, 16.12.2008
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí