Na cestách

Na cestách

Anotace: Všichni někam směřujeme.

Temnota se kolem mě rozprostírá,
ale já se v ní neztratím,
však když pochybnost srdce mé svírá,
s důvěrou k měsíci oči své obrátím.

On bezpečně vede moje kroky,
po cestách dlouhých a neznámých,
už nekonečně dlouhé roky,
ale kdo zbaví mě temných obav mých?

A moje nohy už jsou znavené,
tím nekonečným putováním
a moje vzpomínky jsou zastřené,
proniknout k nim se marně snažím.

Zbývá mi pouze naděje,
že svoji budoucnost brzy spatřím,
však moje srdce neklidné je,
snad najdu jednou to místo, kam patřím.
Autor Charibeja, 17.12.2008
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Karmínka, lecrecia, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenková básenka. ST! za obsah, poutavý a čtivý...

19.12.2008 08:47:00 | NikitaNikaT.

Určitě najdeš ;-) Jinak povedená básnička :-)

18.12.2008 08:36:00 | Karmínka

...malinké důlečky na širé pláni,cvrnkané kuličky tvé oči k mání,jednou ho uvidí do důlku trefí,hlava se zatočí,jseš v jeho moci,kuličko

17.12.2008 09:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí