Požár (verze 2)

Požár (verze 2)

Anotace: starší text upravený do písňové podoby

Požár

1

Šílená nálada - hoří
Všechno se žárem boří
Jak zdi tak zábrany lidí
Rusými vlasy se šňoří
Plameny posedlé byty

Když někde hasit se daří
Hladovou pekelnou výheň
Další už smola se vaří
V trámech střech stařičkých domů

Ref: Požár skrytý v duši
všechno spálí na popel,
aby nás jako fénix
znovu k žití navracel.
Požár v lidské duši
se občas ke mě vracívá.
Když zničí všechno vetché,
vím že nezpráchnivím zaživa...

2

Hnusnou a divokou zvěří
Stali se někteří lidé
Z mnohdy již planoucích dveří
Vybíhá hyena s lupem
Ostatek lidí si věří

Hledaje bezpečný úkryt
Svět náhle důvěrou měří
Jedinnou hodnotou zbylou
Vše další v plamenech shoří

Ref: Požár skrytý v duši
všechno spálí na popel,
aby nás jako fénix
znovu k žití navracel.
Požár v lidské duši
se občas ke mě vracívá.
Když zničí všechno vetché,
vím že nezpráchnivím zaživa...
Autor Dermgen, 17.12.2008
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Quigleika, Ještě dítě, Kubino 2, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drsná pravda

17.12.2008 23:50:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí