Spravedlnost/nespravedlnost

Spravedlnost/nespravedlnost

Anotace: Příběh jedné modelky

Spravedlnost
tak obyčejný slovo
a že by neexistovala?
Je jak krásná modelka, co vylezla na molo...
A zlomila si svůj dokonalý kotník.
Pak její pes dostal psotník,
když na něj spadl modelčin přeplnění botník.
A přitom to byla hodná holka,
co chtěla jen světový mír,
nejedla žádná zvířátka
jen ovoce, zeleninu s sýr.
A protože už nebyla na molech a v televizi,
ztratila motivaci i svou vizi.
A se s vým přítelem hokejistou
.......jsou si tak nějak cizí.
Tak šikovná slečna a taková smůla.
To asi na ní nedohlídnul ten pán zhora.
Anebo je to obyčejnej život - jeden z mnoha?
Vrátila se zpátky do své rodné vísky
A když utratila všechny své penízky
.......potkala hodného chlapce Františka,
který jí má rád, protože je hodná
A je mu fuk, že tak tochu vypadá
jako obyčejná šedá myška.
Autor Květa, 18.12.2008
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: kroužek, Oťas, Agniezka, janewe, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

zajímavé...:)

02.01.2009 16:44:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí