Když (Moli)

Když (Moli)

Anotace: Nezařaditelná a nepochopitelná - divná.

Když prší
kapky tě obnažují okolnímu světu
lak na vlasy voní všude kolem
když prší.

Když sněží
vločky tě ukrývají okolnímu světu
stáváš se duší skrytou za opilým molem
když sněží.

A opilí moli ti sněží v uchu
a ty marně lapáš po čerstvém vzduchu
jenom lak na vlasy je na chvíli zdusí
není to schválně - lakovat se musí.
Autor voedor, 18.12.2008
Přečteno 268x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, labuť, WAYWARD, Mbonita, kouzelníček, ABC
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...beru,líbí

18.12.2008 22:08:00 | WAYWARD

Tady fantazie nezná hranic…

18.12.2008 19:27:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí