...divadelní smích?

...divadelní smích?

Úsměv na tváři vykouzlit jsem chtěla
jak kdybych takovou věc už neuměla
zdálo se mi, že není proč se smát
není však nad to, za břicho se popadat

né z bolesti, ale z radosti
v dnešní době celkem umění
když člověk v klauna se promění
ne, že by málo bylo jich kolem

občas si je bohužel pletem s volem
není už normální upřímně se smát?
nebo si umíme už jen na někoho hrát
asi ani už nejsme sami sebou

je to touhle dobou
ne, nechceme být sami sebou
divadlo budeme si hrát - loutkové?-
přitom hlasitě se smát - uměle -
Autor padající do neznáma, 18.12.2008
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Lenullinka, Bíša, Lenni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí