Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: přání hezké noci :)

Přeji hezké sny a dobrou noc,
jež nad tebou budou míti až do rána moc.
Strašidelné sny ať v zapomnění zmizí
a ty krásné ať jsou vzácné a jako zlato ryzí.
Budu nad tebou celou noc bdíti,
ať můžeš klidně s úsměvem na rtech sníti.
Ráno měj slunečné a svěží,
vždyť o co jiného tu běží?
o nic...
Autor efie, 18.12.2008
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Caracol, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...o nic a snad i o něco

25.12.2008 21:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí