Slunce v prdeli, zima

Slunce v prdeli, zima

Anotace: ...

Slunce uteklo za horu,
zima vyflusla své uzliny,
lidi začaly kupovat kabáty a deštníky.
Já seru na zimu s deštníkem,
emigruju za Sluncem!
Zavírám oči své
a letím do Hawaie....pche!
Autor Phixx, 19.12.2008
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aúúú vem mě sebou.... brrr--

19.12.2008 14:09:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí