Haničce

Haničce

Anotace: daaalšííí

Nevím bude-li to znít krásně, dneska ale nemám den pro někoho skládat básně. Jen že jsi to ty tak to udělám, chci abys věřila mě i mým hrám. Motivovat bych tě měla, tvoje plíce ochraňovat bych měla. nikotin je svinstvo, ví to celý lidstvo. I ty jsi na to přišla jen to trochu trvalo, doufám že vydrží ti to na stálo, občas dát si jen jedno cigáro.
Autor MC Lena, 19.12.2008
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí