Známému neznámému příteli

Známému neznámému příteli

Anotace: . . .

"Zdravstvuj moj drug"
Ne
Nikdy jsme se nepotkali
Přes nezměrné propasti dálky
Propasti času
A největší propast Bytí
A Nebytí

Mám však pocit, že Tě znám
A Ty možná i znáš mne
Co my víme o Tvém světě "tam"?
Přišel jsem za Tebou
V klidu posedět po Vašem způsobu
Pohovořit bez slov od srdce k srdci
A žádat radu nevyslovenou
Co teď

Oba jsme svého času odešli od rodin
Ty jsi se nemohl již vrátit
Já se vrátil byť obtížem vinou
O níž se nemluví
Je to jediné co nás spojuje?
Nebo i starost o život našich dětí?

Tak mohu posedět?
Nevím zda jsi pil - já jen docela málo
Však snad "stakan" vodky dáme si
Na zdraví
Na dlouhý život našich bližních

Jednoho dne i já přijdu natrvalo
(Však jistě ne z vlastní vůle)
Možná pak dovím se jak jsi to viděl
Snad nebude příliš pozdě
Dozvědět se to

"Zdravstvuj moj drug"
Autor Hary_nš, 22.09.2005
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a pěkně napsané jen jsem si myslel,že tam bude více Ruštiny ;cP

23.09.2005 11:20:00 | Michael J. Shakespeare

Taji údivem a obdivem v řádcích tvých..

22.09.2005 15:08:00 | BlackTangerine

je to fakt pěkné ...

22.09.2005 13:34:00 | NikitaNikaT.

Líbí.

22.09.2005 12:51:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí