pečovatelák

pečovatelák

Anotace: ,,,

Když je termín důchodu
u domu seniorů
aut je tam jak v prioru
o bronzový neděly
doufám že nás rozdělí
dneska spravedlivě
brácha tuhle dostal víc
říkal to prý Ivě
Prej jim zase přidaji
už aby to bylo
možná pětikilo
Hody hody
na důchody
jako hejno much na lejno
hody hody
vod přírody je to daný
že nám staří dávaj many...
Autor zenge, 19.12.2008
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Myrja, WAYWARD, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mi přidají 396,- :-P

20.12.2008 14:01:00 | WAYWARD

..věřit se nechce
že si někdo lehce
ty prachy bere
dost mě to sere..

20.12.2008 11:01:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí