Moje milé sluníčko....

Moje milé sluníčko....

Anotace: .....

Moje milé sluníčko, posílám ti psaníčko.
Nevím co v něm napsat mám, nevím jak to udělám.
Sedím tu tiše do prázdna hledím,
mé srdce sotva dýše,
já nevím co napsat, opravdu nevím.
Jak tě vychválit to netuším,
jen aby se to líbilo tvým uším.
Nevím co víc říct, v minulosti řekla jsem dost,
proto je mezi námi postaven tak pevný most.
Doufám, že to necítím tak jen já,
to bych si připadala zrazená.
Jsi člověk co zvedl mě ze dna,
ikdyž se ti to možná nezdá.
Víš že znamenáš pro mě strašně moc,
já jen doufám že nic ani nikdo,
nezboří náš pevný most.
Tímhle končím, pro dnešek už dost.
Autor MC Lena, 20.12.2008
Přečteno 630x
Tipy 5
Poslední tipující: Cassandra, páááááááá, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hezkého není nikdy dost..

23.12.2008 14:28:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí