Lekce z neplavání

Lekce z neplavání

Anotace: momentální duševní výlevka

Sakra, nějak to běží.
život teče zprudka dolů a já mu ještě přilívám do proudu.
Sakra, přituhuje a já v hodinách plavání nedával pozor.
Záchranný kruh znám jen z vyprávění zasvěcených.
Sakra, už v tom ani neplavu, topím se.
tak někdo koukejte vytáhnout ze dna špunt
Autor Lupinus, 12.10.2004
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí