stromem...

stromem...

Anotace: košatým...

proplétám se
ve větvích
některé šlehají
jiné lechtají
jak už to bývá
pláč nebo smích...

experimentuji
se srdcem na vahách
a zkouším
oč je těžší
než rozum...

visím na větvi
a
přemýšlím
jak být lehčí
aby nepraskla...

kolik asi vydrží...

praskla...

ještě jsem
nenašel takovou
co mě udrží...

nespoutaná Láska...
Autor enigman, 20.12.2008
Přečteno 347x
Tipy 25
Poslední tipující: střelkyně1, pejrak, labuť, jita.1965, maena, Triffid Kolbe, Holis, Belmon, Mbonita, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí