Úřad

Úřad

Anotace: Mé zážitky se stavbou domu se dostaly i do mé "tvorby"

.
Úřad aneb Nekonečná, nevystupujte a neotravujte!

Úřad v městě,
je tím tvorem,
co nás saje,
horem, dolem.

Úřad na vsi,
stejně v městě,
jako ty vši,
sají děsně.

Úřad tvrdí,
že chce daně,
nemá zdání,
nemám na ně.

Úřad nechce,
abych zašel,
dělá všechno,
že chci věšet.

Úřad skvělý,
není pro mě,
slouží tomu,
kdo dá hodně.

Úřad v kraji,
zdá se lepší,
chce však prachy,
trochu větší.

Úřad v Praze,
u ministra,
ještě horší,
kolek ze skla.

Úřad vlády,
jedno kdo tam,
jeho spády,
míří někam.

Úřad v hradu,
je to samé,
daj‘ ti radu,
začni dole.

Úřad v městě … atd. viz „Pejsek jitrničku sežral“
Autor Zasr. romantik, 21.12.2008
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Bíša, Mbonita, LucQa, v.hercik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo...

21.12.2008 13:45:00 | Bíša

supér...se do nich otři!

21.12.2008 07:33:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí