Rozálce

Rozálce

Anotace: ...

Rozálce

Navlékám korálky
Na nitě dlouhé
Skládám je za sebe
Jak slzy pouhé

Každý z těch korálku
Jeden den s tebou byl
Opouštím Rozálku
Snad Bůh mi odpustil

Rozálko moje
Slzy mi stékají
Na skrčená kolena
Po jedné padají

Opustit Rozálky
Tak hrozně těžké je
Tím potrhat korálky
Víc nikdo se nesměje

Loučím se s tebou
Kapičko lásky
Nespatřím nikdy víc
Tvé hebké vlásky

Těžké je nechat žít
Těžké je milovat
Těžké je bez tebe
Rozálko se radovat
Autor ivanka777, 21.12.2008
Přečteno 334x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí