Blázen

Blázen

Anotace: Nevím, jestli je to správně vystihnuté, ale? Lidé jsou zkrátka takový...a i když nejsi blázen, tak tě za něj považují....a pak před nimi jako ten,,blázen" utíkáš...

Blázen

Do tvého spánku se vkrádá chlad a zima pálí
další ráno začíná
Ze tvých očí padá slaný vodopád a ty už víš
co tě čeká dál

Ze čtyř holých zdí pohled jen přes starou mříž
andělé smrti v pláštích a nikdo nemá kříž
co tu všichni dělají, proč oni stojí stranou
do košile oblékají a ruce za záda vážou

A teď utíkáš před nimi
mezi stromy a svědomím
v černým lese jako trápení
tvůj dech jako by se zastavil
potichu - jen ať nikdo neslyší
sníh pálí - chlad tě obléká
utíkej, utíkej ten dáběl tě už hledá

Nemá svobudu ani klíč k ní a v kapse víc než nic
ukrývá strach svůj, vždyť byl šťastný tak proč bdí
nemůže spát jeho život je zlý sen
v tom starým, prázdným domě bez oken

A teď utíkáš před nimi
mezi stromy a svědomím
v černým lese jako trápení
tvůj dech jako by se zastavil
potichu - jen ať nikdo neslyší
sníh pálí - chlad tě obléká
utíkej, utíkej ten dáběl tě už hledá

Kam ty blázne, kam utíkáš....

Do tvého spánku se vkrádá chlad a zima pálí
další ráno už nezačíná
ona si ho vzala tam, kde možná je ráj a kdo ví
co se stalo s bláznem
co tu ještě včera spal...
Autor AndyKo, 21.12.2008
Přečteno 302x
Tipy 9
Poslední tipující: Kozoroh 1, Agniezka, Jajas, Mbonita, JR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Potřebuji deku, jde na mě zima... perfektní. ST! Některé pasáže jsou opravdu velmi povedené.

21.12.2008 15:49:00 | JR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí