Země jako důkaz....

Země jako důkaz....

Anotace: o Zemi,Zemi a Zemi:D:)

Země je

koule všehodruhu

koule s ostřím v pozoru..

*(hranatá)

malá jehla na vesmírném obojku

a jediný svět v kupce neživota..
Autor Woski, 21.12.2008
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: W.O.K.O., voedor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí