Ty Jsi

Ty Jsi

Anotace: O5 Love ;)

Ty jsi člověk, co vstoupil do mých snů,
jsi ten, na koho myslim v kuse několik dnů.
Jsi někdo, s kým musím každý den být,
jsi ten, bez koho nemůžu žít.
Několika pohledy jsi mě okouzlil,
myšlenky mé poblouznil.
Tajně jsi vklouzl do mé hlavy,
ukradls pro sebe mé srdce,
organizovals na mě dlouhé lovy,
však nevěděls, že ti to půjde tak hladce.
Já podlehla ti při první větě,
stalo se ze mě malé kotě,
které potřebuje k životu někoho,
který mu dodá lásky mnoho.
Jen abys věděl, chci jen tebe,
však noční chlad už mě zebe.
Ale ty mě stále svou láskou zahříváš,
když v náručí ti usínám,
ty nade mnou dřímáš
a stále mi připomínáš,
jak moc rád mě máš.
Autor Ivas.22, 21.12.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká výpověď lásky.

11.03.2009 21:28:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí