slyšíš to také?

slyšíš to také?

Anotace: když se člověk v tichu zaposlouchá...

Slyšíš ty zvuky?
jde to ze mě.
Vím, bojíš se to pojmenovat,
nevadí, řeknu to sám.
ten rachot je jak puká mi srdce
Autor Lupinus, 12.10.2004
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí