Města

Města

Anotace: Noční a Ranní

Noční město je
stejně přitažlivé
jako svůdně poodhalená
žena v sametu
lehce se Vás dotkne
oparem vůně ve vzduchu
a ulíbá Vás spánkem
zmateni tmou a láskou
tápáte v paměti iluzí
***
Ranní město je
oděno v mlze
z prstýnků bílého rána
vylétají kavky
a vítají vycházející
tvář pana Slunce
Autor Tomáš Přidal, 22.12.2008
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: voedor, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobré

22.12.2008 07:38:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí